Klantgerichte Medewerker Service

Solliciteer nu

Klantgerichte Medewerker Service

Waal Vlaardingen

Solliciteer nu

Wat is vereist?

 • Mbo werk- en denkniveau
 • Ervaring in administratie verwerken
 • Kennis van Microsoft office (word, excel, outlook), communicatief vaardig, servicegericht en nauwkeurig
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Je bent klantgedreven, empathisch ingesteld en zelfverzekerd

Wat krijg je?

 • €2.500 - €3.750 bruto p/m (afhankelijk van kennis en ervaring)
 • 25-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen, 15 roostervrije dagen en 3 korte verzuimdagen
 • Er zijn veel opleidingsmogelijkheden binnen Waal, zowel vakinhoudelijke als competentiegerichte
 • Pensioen bouw CAO & Infra
 • Collectieve zorgverzekering, collectieve inkomensverzekering en thuiswerkregeling
 • Kilometervergoeding conform CAO
 • Telefoon

Wat doe je?

 • 30% Mails lezen en beantwoorden
 • 25% Vastlegging in eigen systeem (HomeDNA)
 • 25% Telefoonverkeer afhandelen
 • 20% Overige administratieve taken uitvoeren

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Stel direct een vraag

Wendy Bolmers

Personeelsfunctionaris

Vacature

Als Klantgerichte Medewerker Service bij Waal ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van twee servicecoördinatoren op administratief gebied. Je zorgt voor de administratieve afhandeling en het beheer van klachtmeldingen van opgeleverde projecten. Dit houdt in dat je bewoners te woord staat en nauw contact onderhoudt met onderaannemers via telefoon en e-mail om meldingen snel en efficiënt af te handelen. Door jouw servicegerichte en geordende aanpak zorg je ervoor dat klachten zorgvuldig worden opgevolgd en afgehandeld, waardoor zowel bewoners als betrokken partijen tevreden zijn.

Daarnaast is het belangrijk dat je goed kunt omgaan met druk, aangezien de werkdruk soms hoog kan zijn en de omgeving hectisch. Je moet in staat zijn om snel te reageren en je aan te passen aan veranderende situaties. Jouw vermogen om in drukke tijden kalm te blijven en overzicht te behouden, maakt jou een onmisbare kracht in het serviceproces. Daarbij word je onderdeel van de afdeling Service, die bestaat uit twee servicecoördinatoren en één servicemonteur.

Als je het leuk vindt om mensen gerust en tevreden te stellen en je het fijn vindt om overzicht te krijgen en te houden en je het niet erg vindt om met veranderingen om te gaan waarbij ieder telefoongesprek je prioriteiten kan wijzigen, dan is dit de baan voor jou.

Werkweek

Klantgerichte medewerker service

Op een leuke werkdag heb je constructieve gesprekken met tevreden bewoners en zie je meldingen snel en efficiënt afgehandeld worden. Je hebt overzicht, kunt je taken vlot afwerken en je voelt de waardering van zowel bewoners als collega's.

Op een minder leuke werkdag heb je te maken met veel verstoringen en last-minute acties. Je krijgt klachten van bewoners zonder de benodigde informatie van onderaannemers om hen direct te kunnen helpen.

 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
  • Mails lezen en beantwoorden
  • Lunch
  • Klachten behandelen en bewoners bellen
  • Telefoonverkeer afhandelen
  • Mails lezen en beantwoorden
  • Nieuwe melden in HomeDNA vastleggen
  • Telefonisch contact met bewoners
  • Weekoverzicht maken

Voorbeeld uit de praktijk

Bewoners bellen en willen weten wat de status is van de melding die zij hebben gemaakt. Wat doe je?

Je probeert de bewoners altijd zo goed mogelijk te informeren, ook al ben je afhankelijk van de informatie die je van onderaannemers ontvangt. Je luistert eerst naar de vraag van de bewoner en controleert vervolgens de status van de melding in het systeem (HomeDNA). Als de benodigde informatie niet beschikbaar is, neem je direct contact op met de betreffende onderaannemer om een update te krijgen. Je houdt de bewoner op de hoogte van de stappen die je onderneemt en je zorgt ervoor dat alle betrokken partijen tijdig geïnformeerd zijn. Hierdoor zorg je ervoor dat het proces soepel verloopt en de bewoner zich gehoord en tevreden voelt.

Groeipad

Bij Waal heb je een duidelijk groeipad. Dit groeipad maken we op maat, afhankelijk van de behoeften van zowel jou als het bedrijf. We leggen speciale nadruk op de combinatie van beide.

Klantgerichte Service Medewerker

Werken bij Waal

Waal is niet alleen een gebouwenproducent, maar ook een platformorganisatie die een belangrijke positie inneemt in het complexe proces van de ontwikkeling, engineering en de realisatie van woningen. Het bedrijf is altijd in beweging en streeft voortdurend naar het toevoegen van meer waarde, verbetering en een hoge klanttevredenheid. Dit realiseren we door duurzaam samen te werken met diverse partners, door verspilling te minimaliseren en maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Open sollicitatie
Staat jouw gewenste functie niet in ons banenoverzicht? Wij ontvangen graag open sollicitaties van gemotiveerde professionals. Denk je dat je bij ons past? Klik dan op deze link om je motivatie en cv op te sturen. We kijken uit naar je reactie!

 • Actief in Zuid-Holland
 • 150 medewerkers
 • 10% / 90%
 • Gem. leeftijd 40 jaar
 • Verzorgd casual
 • Beperkte thuiswerkmogelijkheden (afhankelijk van functie)

Collega's

Jaap (43) - Uitvoerder

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Hiervoor was ik werkzaam als ruwbouwuitvoerder bij een betonbouwbedrijf. Via een collega ben ik bij Waal terechtgekomen. Nu doe ik alle facetten van de bouw, van ruwbouw tot gevel en afbouw toe. Dit maakt het werk veel completer, en ik heb het reuze naar mijn zin.

Wat was je vorige baan?
Uitvoerder ruwbouw

Wat doe je in je vrije tijd?
Fietsen, klimmen en wakeboarden

Matthijs (39) - Planontwikkelaar

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Bij ons heerst een open, familiaire en sociale cultuur. We zijn ondernemend en innovatief, altijd in beweging. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en autonomie. We zijn klein genoeg om flexibel te kunnen zijn en groot genoeg om slagvaardig te kunnen opereren. Onze projecten zijn vaak kortlopend, wat zorgt voor een hoge omloopsnelheid. Hierdoor is er veel afwisseling en een groot lerend effect, wat het werk zeer boeiend maakt.

Wat heb je gestudeerd?
Bouwkunde aan Haagse Hogeschool (BSc)

Wat doe je in je vrije tijd?
Uitjes met gezin, wedstrijdzeilen en varen

Jan (38) - Hoofduitvoerder

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging. Via via ben ik in contact gekomen met Waal, en na een heel leuk gesprek was ik meteen enthousiast. Zowel de projecten als de persoonlijke ontwikkelmogelijkheden spraken mij erg aan.

Wat was je vorige baan?
Uitvoerder

Wat doe je in je vrije tijd?
Voetballen, klussen aan mijn huis, leuke dingen ondernemen met mijn gezin.

René Hagenbeek (53) - Planontwikkelaar Bedrijfsbureau

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Mijn vorige functie als projectplanner vond ik te beperkt. Met deze gedachte was ik op zoek naar een rol binnen een middelgrote aannemer waarin ik mij met meerdere zaken in het voortraject kon bezighouden. Dit had ik snel gevonden bij Waal.

Wat was je vorige baan?
Projectplanner

Wat doe je in je vrije tijd?
In het zweet werken op de sportschool, concerten bezoeken, stedentripjes en de plaatselijke voetbalclub aanmoedigen in de Kuip.

Onno (42) - Projectleider

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Ik ben bij Waal komen werken om verschillende redenen. Waal werkt vooral in de regio, dicht bij huis, wat een goede werk/privé-balans geeft. Verder is het een bedrijf waar veel mogelijk is en iedereen aanspreekbaar is.

Wat heb je gestudeerd?
diverse BOB opleidingen en als laatste, post HBO bedrijfskundig management en ondernemerschap.

Wat doe je in je vrije tijd?
Strategie- en bordspellen, fietsen, wandelen en een drankje drinken op z'n tijd.

Marcel (58) - Projectleider

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Eerlijk gezegd heb ik niet gesolliciteerd. Na mijn stageperiode en een onderbreking voor de dienstplicht kon ik bij Waal gaan werken.

Wat heb je gestudeerd?
MTS Bouwkunde

Wat doe je in je vrije tijd?
Genieten van het leven en een beetje sporten

Christiaan (39) - Projectcoördinator

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Hiervoor was ik werkzaam bij een ander bouwbedrijf. Ik heb voor Waal gekozen omdat Waal mooie projecten realiseert die dichter bij mijn woonplaats liggen.

Wat was je vorige baan?
Werkvoorbereider bij een ander bouwbebedrijf

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten (zoals fietsen en hardlopen) en tijd doorbrengen met mijn gezin

Max (24) - Kostendeskundige

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Waal is mijn eerste werkgever en tevens de plek waar ik mijn derdejaars stage gedurende mijn HBO Vastgoedkunde heb volbracht. Ik ben afgestudeerd bij een collega-bouwer, Dura Vermeer. Na deze periode was het voor mij heel duidelijk dat ik een persoon ben die beter tot zijn recht komt wanneer niet alles omkaderd is of volgens bedrijfsprotocollen dient te gaan. De korte lijntjes en de vrijheid die dit bedrijf mij heeft geboden, hebben ervoor gezorgd dat ik kansen heb kunnen pakken en mijzelf goed heb kunnen ontwikkelen in mijn eerste jaren op de arbeidsmarkt.

Wat heb je gestudeerd?
HBO - Vastgoedkunde

Wat doe je in je vrije tijd?
Ik heb mijn hele leven op vrij hoog niveau gevoetbald. Door blessureleed ben ik 1,5 jaar geleden verplicht gestopt, maar inmiddels ben ik het trainersvak ingerold. Ik ben dus graag op het voetbalveld te vinden. Verder houd ik van koken en ga ik graag uit eten bij de wat exclusievere restaurants om nieuwe ideeën op te doen.

Interessante baan?

Solliciteer nu